+359 898 811 880
info@pilatesmaria.com
Мнения на клиенти

Мнения на клиенти

Надежда Василева

Надежда Василева

За мен грижата за духа и тялото е равнопоставена и е от изключително значение. За душата мога да се погрижа по безброй начини, но за тялото си се доверявам изцяло на Мария и нейните тренировки по Пилатес! Те не само извайват тялото до съвършенство, но и го правят по-издръжливо и по-гъвкаво, което след определена възраст става по-трудно! Благодаря на Мария и страстта, с която ме запали по Пилатес!

След две деца мога смело да кажа, че няма невъзможни неща, когато човек иска да положи грижа за духа и тялото! Не се бавете започнете днес!

Теодора Боева

Теодора Боева

Здравей Мария,

Искам да ти благодаря за страхотните тренировки по Пилатес. От както ги посещавам, вече почти година, се чувствам като нов човек. Най-вече я няма болката в гърба и врата от продължителното стоене на стол в офиса,която беше ежедневна.Тялото ми е много по-стегнато и оформено,вече не се притеснявам да се съблека по бански.

Всеки мускул в мен е много по- податлив на разтягане и правя упражнения, на които не си и помисляла че съм способна.

Пилатесът вече е част от моето ежедневие и не мога да си представя седмицата си без тренировки.

Пожелавам ти много успехи за напред и във всяко едно ново начинание, с което се захванеш!

Цветелина Нешева

Цветелина Нешева

Благодаря, Мария Бангзьозова

за професионализма, невероятно отношение и атмосфера което създаш в залата и заниманията по Пилатес. След всяко посещение тялото ми се чувства пълно с енергия, а напрежението от ежедневието е изчезнало. Горещо препоръчвам Пилатес заниманията на всички дами, които работят „зад бюро" или „на крак". За себе си гарантирам, че с воля и постоянство се лиших от болките в краката и гърба. Отново бих желала да благодаря, за търпението и усмивката с която ме посрещаш всеки път.

Мирела Гелева

Трябва да споделя, че започнах да посещавам часовете по пилатес случайно! Както си седяхме пред входа и една девойка ни сподели, че иска да пробва и ние с Гери подкрепихме идеята и така стартирахме- на шега :)

След около година редови тренировки, мога да споделя, че това е моят спорт и го ОБОЖАВАМ! Харесва ми начинът, по който са организирани часовете, музиката, духът и цялостната атмосфера! Треньорката - Мария - е страхотна - излъчва позитивизъм, енергия и сила - така води и чсовете си, с което ме и грабна! Харесвам пилатесът и начинът, по който ме кара да се чувствам и физически и духовно! Видими резултати при мен има най - вече на краката- добре оформени и стегнати - мускули! Значително по - рядко се появява и главоболието! Харесвам, обичам, препоръчвам Пилатесът!

7-дневна безплатна програма - Пилатес начинаещи

7-дневна безплатна програма - Пилатес начинаещи

30-дневна програма - Пилатес начинаещи

30-дневна програма - Пилатес начинаещи

365-дневна пълна програма “НОВО ТЯЛО”

365-дневна пълна програма “НОВО ТЯЛО”

VIP пакет 60 месеца достъп до всички видеоуроци

VIP пакет 60 месеца достъп до всички видеоуроци